Neuveriteľné! Vašu osobnosť dokážu odhaliť prsty na rukách. Platí to aj na vás?

Už pred časom prišli vedci s veľmi zaujímavým zistením. Tvrdia, že naše prsty a ich vzájomná dĺžka, majú čo do činenia s naším charakterom. Zistite, aký typ prstov máte vy a rozhodnite, či sa vedci nemýlia.

Typ A – prstenník je kratší ako ukazovák

Títo ľudia sú pomerne sebaistí, ale uprednostňujú skôr samotu, či menší okruh blízkych. Veľká spoločnosť ich neláka. Aj napriek ich sebavedomiu bývajú vo vzťahoch, zvlášť k druhému pohlaviu, neistí a len málokedy sú to oni, kto sa odhodlajú urobiť prvý krok.

Typ B – prstenník je dlhší ako ukazovák

Ľudia s týmto typom prstov nemajú problém s nadväzovaním vzťahov. Svoje okolie akoby priťahovali a ľuďmi sú považovaných často za atraktívnych a žiadúcich. Do všetkého idú naplno a neboja sa kvôli tomu riskovať. Ich negatívnou stránkou však je, že nie sú príliš trpezliví a ich následná zlosť môže prerásť až v agresiu.

 
Typ C – dĺžka prstenníku a ukazováka je rovnaká

Ani títo ľudia nemajú problém s nadväzovaním kontaktov. Sú veľmi priateľskí a obľúbení pre svoju milú a pokojnú povahu. Sú mierumilovní a neznášajú akúkoľvek formu násilia či agresie. Bývajú to verní a láskyplní partneri.

zdroj:gutfuerdich.co

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Neuveriteľné! Vašu osobnosť dokážu odhaliť prsty na rukách. Platí to aj na vás?”