„Zdravý človek sa nechce ženiť!“ Škandalózne vyhlásenie známeho psychológa

Pre väčšinu žien zostať sama, je strašný bič. A tak sa stalo tradíciou, že keď žena dovŕši nejaký vek, musí hneď vydať. Preto ženy sa snažili rýchlo si nájsť nejakého muža a vydať sa…

Ale čo žena, ktorá sa nevydala? Ako si nájsť manžela, keď už má dieťa? Možno by sme sa mali spýtať psychológa.

Michail Labkovskij, psychológ s 30 ročnou praxou, potvrdzuje, že túžba vydať sa, sa rovná psychickým problémom. Koniec koncov, keď sa žena cíti osamelo, nemá záujem sama o seba, a môže to prameniť z detstva. Žena sa necítila komfortne a snažila sa vyplniť túto samotu.

Je tu len jedna vec – nájsť partnera. Avšak, ako prvé musí pochopiť, že toto nie je príčinou jej nešťastnej lásky. Skutočnosť, že sa nemôže vydať, nie je pravda. Je neurotická, a jej stav formuje jej správanie a tlačí ju to do extrémov.

www.news.ykt.r

Žena sa náhle rozhodne, že má nedostatky, nie je spokojná so sebou, má malý príjem prežíva krízu, musí odstrániť vrásky. Doslova si vytvára prekážky pre seba a dôvod spočíva v jej vnútornom stave. Ale je vhodná pre rodinný život?

Michail Labkovskij vysvetľuje, že kľúčom k šťastnému rodinnému životu je stabilná psychika. Ak je u človeka všetko v poriadku, potom bude žiť s jedným človekom celý život a bude ho ľúbiť.

Záver: Ako nájsť lásku – to je na prvom mieste. Žena, ktorá sa nechce vydávať, neplánovať šaty, závoj, stuhy na auto… U zdravých ľudí to vyzerá úplne ináč.

Po prvé a možno najdôležitejšie – zdraví ľudia majú potrebu milovať. K tomu potrebujú nájsť mužov, ktorí by ich milovali. Psychológ zdôrazňuje, že pre úspešné manželstvo nie je potrebné prijímať žiadne mimoriadne opatrenia. Len byť sám sebou.

Takže, starajte sa o svoju psychiku a neberte dosť vážne toto klišé „ rýchlo sa vydať“. Šťastie nespočíva len v mužovi, ktorý vám dodá nejaký status. Zdieľajte tieto informácie so svojimi priateľmi a píšte do komentároch, čo si o tom myslíte.

www.quoteambition.com

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “„Zdravý človek sa nechce ženiť!“ Škandalózne vyhlásenie známeho psychológa”