Ako 13-ročná bola znásilnená skupinkou chlapcov. To, čo sa stalo o dva roky neskôr vám zlomí srdce!

Srdce Austrálčanky Lindy Trevans je zlomené a na svete neexistuje liek, ktorý by ho vyliečil. Zažila si tú najhoršiu nočnú moru každého rodiča – smrť vlastného dieťaťa.

Jej dcéra mala len 13 rokov, keď sa jej v škole začala posmievať skupinka dievčat. Všetko sa to naštartovalo s osobnými urážkami a neskôr pokračovalo prenasledovaním nielen v reálnom živote, ale aj na sociálnych sieťach.

Začalo to byť vážne, keď odmietala chodiť do školy a vymeškala takmer celý školský rok. Cassidy dokonca musela navštevovať rehabilitačné kurzy, ktoré jej kúsok po kúsku dávali život naspäť dohromady.

Dokonca aj dievčatá, ktoré Cassidy znepríjemňovali život, si uvedomili svoju chybu a ospravedlnili sa. Navyše ju pozvali na festival, ale nakoniec sa ukázalo, že ich ospravedlnenie bolo len pascou…

„Nové kamarátky“ ju priviedli do domu hneď vedľa miesta konania festivalu, kde zorganizovali jej znásilnenie. Neskôr matka dievčaťa povedala: „Boli tam starší chlapci, ktorých Cassidy vôbec nepoznala. Dve dievčatá sedeli na schodišti a čakali, dvaja 15-roční chlapci ju znásilnili a tretí strážil vchodové dvere.“

Incident bol nahlásený na políciu, ale Cassidy nevedela nájsť silu, aby urobila oficiálne vyhlásenie. Hrozby na sociálnych sieťach pokračovali a bála sa možnej odplaty. Detektívi s ňou opakovane hovorili a ponúkali jej pomoc, no ona odmietala. Keďže svoje oficiálne prehlásenie nikdy nevydala, aj napriek tomu, že všetci vedeli o koho ide, nemohlo sa vzniesť žiadne obvinenie.

Neskôr dievča spáchalo samovraždu. Po smrti dcéry sa matka dlhšiu dobu nevedela spamätať. Nakoniec na sociálnej sieti napísala svoje vyjadrenie pre týchto páchateľov a spolupáchateľov.

Píše v ňom o tom, že každý vie kto to urobil, vedia to oni, ona aj polícia. Dúfa, že si na celý život zapamätajú, že majú na rukách krv jej dcéry. Nepraje nikomu nič zlé, no verí, že si to uvedomia až vtedy, ak budú mať svoje vlastné deti.

 

Je ťažké si predstaviť, čím všetkým si prešla Cassidy a jej matka. Neuveriteľné, kam dokáže zájsť šikanovanie medzi mladými ľuďmi. Je nutné, aby sa šikana na školách začala brať ako vážny problém, ktorý je potrebné riešiť okamžite!

https://www.youtube.com/watch?v=eoX1QuHIwUE

 

zdroj: dailymail.com

Chod hore