Rodičia 5-ročného dievčaťa sa pozerajú na fotografiu starú 80 rokov a nemôžu uveriť svojim očiam – je to vôbec možné?

Keď deti začínajú hovoriť o vymyslených kamarátoch a svojich kúzelných dobrodružstvách, len kývneme hlavou a vieme, že je to len fáza, ktorá prejde. Neberieme ju väčšinou vážne. Občas by sme možno mali …

3-ročná Joey Verwey začala svojim rodičom rozprávať príbehy tak historicky presné, že nikto neveril, že dievčatko si to všetko mohlo vymyslieť. Dievčatko rodičom povedala o svojich 10 minulých životoch! Čo robila, kto bola a ako vyzeral svet. Joey potom čakali sedenie pri parapsychológovi, odborníkmi na reinkarnáciu a hypnoterapeut. Všetci chceli dokázať, že dievčatko klame … nikomu z nich sa to ale nepodarilo … Záver bol: Joey Verwey je živým dôkazom reinkarnácie!

SOURCE: YOUTUBE

Vo svojom prvom živote bola jaskynným človekom. Pamätala si, kde sa dokonca nachádza jaskyňa, v ktorej bývala. Expertov zaviedla na miesto ďaleko od domova, na ktorom nikdy predtým nebola. V rovnakej jaskyni našiel pred 90 rokmi Robert Broom dôkazy o prepojenie človeka s opicou – australopitekom!

Joey svoje príbehy rozprávala bez väčšej námahy a zamyslenia – akoby sa všetko stalo len pred niekoľkými dňami. Pamätala si, že kedysi bola otrokom v Egypte a opísala (s neuveriteľnou presnosťou) celý proces budovania dlažieb a ciest. To všetko predsa nemohlo 4-ročné dievčatko vedieť.

Ďalším zaujímavým životom bol ten, v ktorom bola prenasledovaným kresťanom v 1. storočí nášho letopočtu. Dievčatko tiež podrobne opísalo stretnutie s mudrcom ktorý bol pravdepodobne … Svätý Peter!

SOURCE: YOUTUBE

 
Joey tiež tvrdí, že bola vnučkou Paula Krugera, prezidenta Juhoafrickej republiky. Mala 2 manželov a 10 detí. Všetky podrobnosti sa zhodovali a dokonca sa ukázalo, že jedna z dcér je stále nažive a má 90 rokov. Súhlasila a stretla sa s 5-ročným dievčatkom. Po dlhom rozhovore žena potvrdila, že len jej matka mohla vedieť všetky tajomstvá a súkromné ​​záležitosti rodiny …

SOURCE: YOUTUBE

Kto vie, možno že má každý človek za sebou niekoľko reinkarnácií a zabúdame keď dospievame? Možno, že si raz spomenieme na život, ktorý žijeme teraz? Preto usilujme, aby bolo na čo spomínať! Zdieľajte tento fascinujúci článok na Facebooku!

Chod hore