Nikto si nechcel vziať zo sirotinca toto 6-mesačné dievčatko. Keď si ju nakoniec adoptovali jej noví rodičia, ostali v šoku

Adrianne a Jason Stewart žijú v malom americkom mestečku West Jordan. Vždy túžili po veľkej rodine, ale aj po narodení dvoch detí ich chcenie neutíchalo. Neskôr sa do rodinky narodil aj usmievavý Joshua.

Náhodne však uvideli na internete obrázok malej Mary.

 

Mary pochádza z Filipín a prvých 6 mesiacov strávila v miestnom sirotinci. Pre genetickú poruchu sa narodila bez ručičiek a nožičiek. Vo všetkých ostatných oblastiach bola úplne zdravá, no jej fyzicky vzhľad odstrašoval všetkých potencionálnych pestúnov.

Avšak Adrianne a Jason z nej nemali žiaden strach, práve naopak, hneď ako ju uvideli na fotografii sa do nej zamilovali. Po krátkej rodinnej porade sa pár rýchlo vydal do jej krajiny, aby si malú Mary osvojili.

Dnes pripúšťajú, že netušili aké možné ťažkosti bude predstavovať výchova takéhoto dieťaťa. Na druhej strane Adrianne s úsmevom povedala, že úprimná láska k tomuto drobčekovi prekonala všetky problémy.

Adoptovaná dcérka ich naučila množstvo dôležitých vecí. Ukázala všetkým členom rodiny, ako sa môžu tešiť z každého prežitého dňa. Okrem toho bola veľmi milá, napríklad trvala na tom, aby najskôr nakrmili jej obľúbeného plyšového medvedíka a až potom ju.

Absencia končatín nezabránila tomu, by sa z nej stalo bežné dieťa. S pomocou sa dokáže najesť, kresliť aj pracovať s počítačom. Vďaka starostlivým rodičom sa dokonca naučila plávať a jazdiť na koni!

Bohužiaľ, postihol ich nečakaný smútok, keď malému Joshuovi, brat Mary, diagnostikovali akútnu myleoidnú leukémiu. Iba podpora ich detí pomáha rodičom zvládať túto náročnú situáciu.

Podľa slov lekárov sa šanca na vyliečenie malého chlapčeka pohybuje na 65%. Rodina však dúfa v to najlepšie a svojho synčeka navštevujú v nemocnici každý deň.

https://www.youtube.com/watch?v=MwYE6VyqFQc

zdroj?videoboom

Chod hore