V podkroví som našla zvyšky starých tapiet a dcérka prišla so super nápadom, čo s nimi urobiť

Ako obnoviť váš domov bez toho, aby ste museli všetko robiť vo veľkom štýle? Čo poviete na staré tapety, ktoré dostanú nový šat a vy ušetríte nielen peniaze, ale aj čas!

клеить обои

10 Kreatívnych spôsobov ako na to

  1. Nový nábytok

S pomocou tapiet môžu vaše skrine, police a zásuvky získať svieži vzhľad, ak ich nalepíte na zadné steny ale aj samotný nábytok.

Обновление мебели

  1. Zadné čelo postele

Zvyšky tapety môžete nalepiť práve za posteľ a vytvoriť si tak originálnu stenu, ktorá skrášli celú izbu.

изголовье кровати

  1. Premena detskej izby

V detskej izbe sa môžete vyhrať s rôznymi farbami, tvarmi, postavičkami, zvieratkami, číslami, písmenami a podobne. Deti určite ocenia vašu kreativitu. Pomocou tapiet môžete taktiež zakryť poškodené či špinavé časti steny.

детские комнаты

  1. Dekorácia

Ak chcete zmodernizovať monotónne steny, môžete na ňu aplikovať výraznejšie kúsky tapiet Ich zarámovaním tak môžete získať obraz vynímajúci sa v akejkoľvek miestnosti vášho domova.

стены

рамки

  1. Stolík

Čo tak tapeta na stolík v obývačke? Stačí vám k tomu len sklo, ktoré položíte na tapetu, tým pádom nemusíte nič prilepovať a lepidlom si nič nezašpiníte. Tapetu môžete kedykoľvek odstrániť alebo ju vymeniť za inú.

столешницы

  1. Schodisko

Zvyšné tapety, ktoré si nenašli využitie na skrášlenie väčších plôch pokojne využite na niečo nezvyčajnejšie.

лестницы

  1. Lampy

Z malého podlhovastého kúsku nepotrebnej tapety získate štýlovú lampu podľa vlastnej fantázie. Pri zapnutí svetla sa vami vytvorené tvary a vzory budú odrážať na steny.

абажуры

  1. Zamerajte sa na jednu stenu

Týmto spôsobom pri zmene izby strávite minimum času aj peňazí. Vaša izba dostane nový nádych originálnosti a štýlu!

зонирование

  1. Predmety

Zvyšky tapiet môžete zakomponovať aj na ozdobenie rôznych predmetov: fotorámčeky, obaly na knihy, krabice, nástenné hodiny či zásteny. To však ale nie je všetko…

детали

  1. Kvety z tapiet

Tento druh dekorácie sa môže vytvoriť nielen zo samotnej tapety, ale aj z obyčajného papiera.

цветы

Zapnite svoju fantáziu a vytvorte si útulný a jedinečný domov pomocou niekoľkých tapiet. Ak viete, čo ešte môžete urobiť so starou tapetou, nezabudnite nám napísať do komentárov!

zdroj:takprosto.cc

Chod hore