Malá Rebeka trpiaca leukémiou potrebuje Vašu pomoc! Darujte jej krv aj vy. Zachránite jej život

Možno ste si aj vy na sociálnych sieťach všimli množstvo príspevkov o Rebeke Vincovej, ktorá potrebuje krv skupiny 0+, pretože jej v posledných dňoch diagnostikovali leukémiu.

Malej, 18 mesačnej Rebeke, diagnostikovali onkologickú chorobu, s ktorou statočne bojuje, no potrebuje pomoc všetkých ochotných ľudí. Aj ked’má Rebeka krvnú skupinu 0+, darovať krv môžu ľudia s akoukoľvek krvnou skupinou. Neváhajte a príd’te na ktorékoľvek pracovisko NTS na Slovensku. Pred odberom nezabudnite spomenúť, že svoju krv chcete darovať Rebeke Vincovej. Momentálne je hospitalizovaná v košickej nemocnici a začína s liečbou chemoterapie.

Táto vážna choroba je fyzicky ale aj psychicky náročná nielen pre malú pacientku, ale aj pre celú jej rodinu. Všetci stoja pri nej a robia pre ňu všetko, čo sa len dá. Ak môžete, neváhajte a darujte Rebeke vzácnu červenú tekutinu, ktorá jej pomôže. Ak darovať krv nemôžete, pripájame aj číslo účtu Rebekinej rodiny a pomôcť môžete finančne. Všetci na Rebeku myslíme! Prajeme jej, aby to zvládla!

ČÍSLO ÚČTU:
2617994921/1100

Všetkým vám v mene rodiny malej Rebeky Ďakujeme!

Malá Rebeka bojuje s leukémiou a pomôcť jej môže každý, stačí darovať krv

 

 

zdroj:slovakwoman.sk

Chod hore