Skontrolujte svoju intuíciu odpovedaním na jednoduchú otázku. Viete zistiť, kto je mamičkou dieťaťa?

Každý deň sa stretávame s rozhodovaním: palacinky alebo niečo slané, svetlý alebo tmavší odtieň rúžu, biele alebo čierne ponožky, povedať niekomu: „Na zdravie“ keď si kýchne, alebo nie?

Možno budete prekvapení, no aj to poukazuje na to, aký je váš charakter. Rozhodli sme sa teda ukázať vám tento milý test na intuíciu. Je vždy zaujímavé dozvedieť sa niečo nové o sebe, však?

Pozrite sa na obrázok nižšie. Vidíte tam dve ženy, ktoré sedia oproti sebe a uprostred nich je dieťa, ktoré si hrá so svojimi hračky. Naša otázka je: „Ktorá zo žien je matkou dieťaťa?“

Možno odpoviete okamžite a možno sa pozornejšie pozriete na obrázok, zanalyzujete všetky detaily a potom vyslovíte konečnú odpoveď.

Vybrali ste si ženu sediacu vpravo?

Bohužiaľ, vaša voľba je nesprávna. Nebuďte sklamaní,  až 70% ľudí, urobilo rovnakú chybu. Vaša voľba vás charakterizuje ako kreatívneho a originálneho človeka s nádhernou predstavivosťou. Vaše nápady sú vždy jedinečné a dýchajú sviežosťou.

 

Je pozoruhodné, že viete, ako ľuďom načúvať a potom im ponúknete dobrú radu, takže sa na vás často spoliehajú a dané rady berú vážne. Ste tiež veľmi citliví a vždy sa snažíte dosiahnuť svoj cieľ.

Vybrali ste si ženu sediacu naľavo?

Gratulujeme! Máte buď veľmi dobrú intuíciu alebo ste si všetko pozreli do detailov. Túto možnosť si zvolilo len 30% ľudí.

Táto voľba hovorí, že ste osoba, ktorá vždy ide do konca a prekonáva všetky prekážky na ceste. Takto  rastiete a zlepšujete sa. Ste veľmi pozitívny a milý človek. Okrem toho ste prirodzený analytik, ktorý pred prijatím rozhodnutia študuje všetko, dokonca aj tie najmenšie detaily.

Najprv premýšľať, potom konať je vaše životné heslo. Vo vzťahoch sa vždy snažíte dať viac než dostať, práve preto vás majú všetci radi.

V čom teda spočíva trik? 

Žena, ktorá sedí napravo, má prekrížené nohy vpredu, ako keby sa nevedome dieťaťu bránila. Vyzerá viac napätá, na rozdiel od ženy vľavo. Ale čo je najdôležitejšie – postavenie dieťaťa. Sedí chrbtom k cudziemu človeku a tvárou k svojej matke. Deti sa často pozerajú na svoju matku, snažia sa ju nestratiť z dohľadu.

Zodpovedal popis vašej osobe?

Podeľte sa o tento test aj s vašimi priateľmi!

zdroj:takprosto.cc

Chod hore