17-ročná matka nechala dieťa týždeň doma a odišla k svojim priateľom…Jéj prípad je ešte viac poburujúci v tom…

Nedávno sa v ruskom mestečku Rostov udiala strašná vec. Polícia objavila v dome mŕtvolku 9-mesačného dieťatka. Zdravý a silný chlapček zomrel kvôli neospravedlniteľnej nedbanlivosti svojej matky, 17-ročnej Viktorii Kuznetsovej.

Ako sa neskôr ukázalo, dieťa pre ňu predstavovalo záťaž. Až do súčasnosti polícia skúma, prečo sa aj napriek faktu, že má žijúcich rodičov a príbuzných, rozhodla vykonať takýto brutálny skutok. Navyše, v prípade mŕtveho dieťaťa sa objavili nové podrobnosti…

Viktoria sa snažila dieťatka zbaviť aj predtým. Keď mal len jeden mesiac, dala ho do sirotinca. Čoskoro však chlapčeka vrátili naspäť jeho matke. Navyše, otec dieťaťa v žiadnom prípade syna neodmietal a dokonca si Viktoriu vzal za svoju manželku. Bohužiaľ, v čase tejto tragédie nebol doma, pretože bol povolaný na povinnú vojenskú službu.

V neprítomnosti svojho manžela, sa Viktoria vybrala do nočných ulíc. Doma však nechala bezmocné dieťa v kočíku, zavrela dvere a išla sa baviť s priateľmi. O týždeň neskôr susedia zavolali políciu, pretože už dlhšiu dobu nevideli mladú matku so svojím synom.

Po vylomení dverí domu mali policajti pred očami hrozivý pohľad. Týždeň bez vody a jedla stačilo na to, aby Egor zomrel a jeho malé telíčko sa začalo pomaly rozkladať. Samozrejme, Viktoriu čoskoro chytili a obvinili. Krkavčia matka sa okamžite priznala k svojmu ohavnému činu.

Zatiaľ čo 9-mesačný chlapček zomieral od hladu a smädu, jeho matka odpočívala a každý deň si na sociálne siete uverejňovala prežité dobrodružstva. Žiaden z jej priateľov ani len nepomyslel na to, čo sa počas tej doby deje s jej synom.

Hovorí sa, že niekoľkokrát sa Kuznetsová vrátila domov, lem preto, aby nakŕmila psa. Pre dieťa sa však nevrátila. Neskôr, keď odpovedala na otázky vyšetrovateľov, sa úprimne priznala: odmietla sa starať o dieťa, pretože ho považovala za bremeno!

Vyšetrovatelia tvrdia, že utrpenie dieťaťa ju nijako nezaujímalo, ako keby ani neexistovalo. Starala sa len o svoj život a svoje záujmy. Súd poslal matku do väzenia na 6 rokov, hoci verejnosť s týmto rozsudkom v žiadnom prípade nesúhlasí. Myslia si, že by si mala za mrežami posedieť minimálne 10 rokov!

V prípade Viktorii Kuznetsovej je ešte stále mnoho nevyriešených otázok. Napríklad, kde mal oči úrad pre opatrovníctvo detí, keď sa chlapček vrátil zo sirotinca naspäť do starostlivosti takejto matky.

Je až neuveriteľné, koľko chladnokrvnosti a bezcitnosti sa nachádza v jednej mladej žene, ktorá ešte nedovŕšila ani 18 rokov. Ostáva už len veriť, že bude adekvátne potrestaná za svoj ohavný skutok. Nech už bol dôvod jej konania akýkoľvek, je to neospravedlniteľné, bez ohľadu na to, koľko malo dospievajúce dievča rokov…

Aký máte názor na tento článok? Podeľte sa s nami o vaše názory aj v komentároch na Facebooku!

 

prečítaj si aj: 19-ročný muž týral svoju ženu… Chcel, aby zomrela. Len jedna vec jej zachránila život pred istou smrťou

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “17-ročná matka nechala dieťa týždeň doma a odišla k svojim priateľom…Jéj prípad je ešte viac poburujúci v tom…”