2 mladé krásavice sa vydali do nočného klubu. Finále zábavy dievčat vystrašilo celé mesto

Nedávno v malom ukrajinskom meste Izjum sa stala hrozná tragédia. Pri autonehode prišli o život dve dievčatá, staršia mala 24 rokov, mladšia len 16.

Treba poznamenať, že v okamihu zrážky dievčatá vysielali na webe. Telefón, z ktorého viedli priame vysielanie, úspešne nehodu prežil. Ale jeho majiteľka, bohužiaľ, také šťastie nemala.

Darja, ktorá v čase nehody šoférovala, stratila vedomie. Dievča zomrelo počas prevozu do nemocnice. Podľa slov známych, určite by neriadila automobil pod vplyvom alkoholu.

Vo svojich 24 rokov Darja viedla vlastné podnikanie. Dievča predávalo oblečenie, svoju konkurenciu  porážala zdvorilosťou a pracovitosťou.

Sofia, mladšia kamarátka Darji, zomrela na mieste havárie. Z jej telefónu bolo taktiež priame vysielanie, takže polícia mala dosť údajov o tom, čo sa stalo. To, čo dievčatá natočili v posledných sekundách svojho života, je vidno, ako pasažierka automobilu sa pripája k fľaši.

V ten nešťastný deň dievčatá odchádzali z nočného klubu. Svedkovia tohto klubu hovoria, že u dievčat nevideli nič silnejšieho od šampanského, aj toho bolo málo.

Daša a Sofia sa prechádzali po opustených uliciach a fotografovali. Odborníci sa domnievajú, že tento faktor sa mohol stať pre dievčatá fatálnym.

Cesta sa skončila, keď Darja nezvládla riadenie. Vo videu je počuť krátky výkrik, po ktorom zaznel charakteristický zvuk kolízie.

Potom kamera vysiela len tmu. Ako sa ukázalo neskôr, auto vyletelo z trasy a prerazilo oporu elektrického vedenia.

Napriek tomu nie je známe, prečo dievča stratilo kontrolu nad automobilom. Niektorí majú podozrenie, že príčinou katastrofy bola jazda pod vplyvom alkoholu.

Iní zase poukazujú na mokrú vozovku, hlasnej rytmickej hudby, tmavého času dňa a nepozornosť vodiča. Okrem toho, osvetlenie vo vnútri automobilu, aby mohli lepšie vysielať, mohlo oslepiť vodičku a tá nemala čas reagovať.

Rozlúčiť sa s kráskami prišlo viac ako 50 ľudí. Katafalk 24-ročnej Darji sprevádzali automobily trúchliacich.

Zničení smútkom neveria, že už nikdy dievčatá neuvidia. Polícia medzitým pokračuje vo vyšetrovaní a snaží sa zistiť konečnú príčinu tejto tragédie.

Nižšie si môžete pozrieť film, ktorý sa stal možno vinníkom katastrofy. Varujem vás: ľudia, ktorí podišli k rozbitému automobilu, ledva mohli zadržať emócie a v rozhovore používali necenzurovanú lexiku.

Ale v poslednej dobe to nie je prvý prípad smrti pri živom vysielaní z auta! Napríklad v Tatarstane jedno dievča prišlo o život podobným spôsobom a dve priateľky v Českej republike prekročili rýchlosť a prišli pri tom o život.

Tieto kruté príklady stále potvrdzujú starú pravdu: pri riadení buď maximálne sústredený, v opačnom prípade môžeš prísť o vlastný život.

A čo si vy myslíte o tomto príbehu? Zdieľajte svoj názor v komentároch.

zdroj:videoboom.cc

Chod hore