Požiar jej vzal 3 dcéry. Po 3 rokoch sa náhodne pozrela do zrkadla…

Madonne Badger nič nechýbalo. Vlastnila reklamnú agentúru, ktorej služby využívali aj známe módne značky.

Vychovala 3 dcéry, s manželom sa síce rozviedla, no s rodičmi udržiavala dôveryhodný vzťah. Všetko sa však zmenilo počas Štedrého večera, ktorý jej zruinoval život. Až po niekoľkých rokoch po tragédii sa ako-tak dokázala z tejto tragédie pozbierať.

Na Vianoce sa stretla celá rodina pokope. 9-ročná Lily spolu so 7-ročnými dvojčatami sestrami Grace a Sarah sa na tento sviatok tešili už niekoľko týždňov predtým.

Madonnin 71-ročný otec Lomer a jej 69-ročná matka Paulina boli radi, že môžu ich čas stráviť so svojimi vnučkami. Madonna im predstavila svojho nového priateľa, stavebného podnikateľa Michaela.

Štedrá večera bola bez problémov, no v nasledujúcu noc vypuklo skutočné peklo. O 3 hodine ráno sa Madonna prebudila kvôli dymu, ktorý sa šíril po celej izbe. Ukázalo sa, že jej nedokončený rodinný dom postihol veľký požiar. Pokúšala sa pomocou lešenia dostať do izby dievčat, no bolo už neskoro…

V ohni uhynuli nielen všetky jej tri dcéry, ale aj rodičia. Zachránila sa len Madonna a jej priateľ Michael. Matku z plameňov vytiahli hasiči, ak by prišli o pár minút neskôr, zdieľala by rovnaký osud ako jej dcéry a rodičia.

Nasledujúce roky boli pre ženu peklom. Ľudia, ktorí boli svedkami utrpenia ženy si boli istí, že čoskoro spácha samovraždu, pretože s takouto stratou nedokázala žiť.

Samotná Madonna neskôr pripustila, že niekoľkokrát stala na pokraji smrti. Pri živote ju držala len myšlienka, že po takejto smrti, by sa už so svojimi dcérami na druhej strane nestretla.

Vyšetrovanie odhalilo, že požiar sa začal šíriť z krabice uhlia a dymu z krbu, ktorý Michael pred odchodom do postele zahasil. Ako sa ukázalo, v dome sa nenachádzal žiaden alarm – chceli ušetriť.

Michael postavil dom pre svoju milovanú a jej rodinu. Práve to bol dôvod, prečo Madonnin ex-manžel, otec dievčat, napadol Michaela, a vysúdil od neho 5 miliónov dolárov!

Až niekoľko rokov po tragédií sa žena dokázala zmierniť s tým, čo sa stalo. Jedného dňa stala pred zrkadlom v kúpeľni. Z ničoho nič sa rozplakala a potom z ničoho nič uvidela za sklom svoje 3 dievčatá.

Madonna tvrdí, že sa s nimi rozprávala. Jedna z dcér jej povedala, že sny sú skutočnejšie ako tento život a najdôležitejšia je láska. Až po tejto udalosti sa jej podarilo nájsť vytúžený pokoj. O svojom príbehu prišla porozprávať aj do show Oprah Winfreyovej. Bolo to po tom, čo si konečne uvedomila, že hlavnou vecou v živote človeka je láska….

Je strašné si predstaviť, čo pociťovala matka po celej tragédii. Ostáva už len veriť, že udalosť medzi nebom a zemou jej naozaj pomohla nájsť pokoj na duši a myšlienky o samovražde sú už minulosťou.

prečítaj si aj: 50 ročná Julia Roberts hovorí každej žene z duše: Zabudnite na make-up a dokonalosť. Skutočným šťastím pre ženu je…

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Požiar jej vzal 3 dcéry. Po 3 rokoch sa náhodne pozrela do zrkadla…”