Vyber si jeden dom a spoznaj svoju osobnosť! Neuveriteľne presný test!

Priniesli sme ti jeden zaujímavý osobnostný test. Stačí ak si bez zdĺhavého rozmýšľania vyberieš z nasledujúcich fotiek, ten ktorý je najbližšie k tvoju srdcu. Nižšie si môžeš prečítať čo prezrádza o tebe tvoja voľba.

1. Si otvorený človek, nemáš čo skrývať, neexistuje taká vec o ktorej by sa nedalo s tebou porozprávať, toto  oceňujú aj tvoji blízky. Obklopuje ťa mnoho ľudí, nemáš rád samotu. Preto vždy keď sa naskytne príležitosť zvoláš rodinu na chutný obed. Pre teba je život príliš krátky na to, aby si nežil a nerobil veci tak ako ty chceš.

2. Pre teba znamená rodina veľa, máš rád spoločnosť ale ako prídeš domov zabudneš na svoje každodenné problémy a tešíš sa z času, ktorý môžeš stráviť s rodinou. Pre teba je dom útočiskom kde sa môžeš ukryť pred každonennými starosťami, kde nie je miesto pre ohováranie ani pre negatívné myšlienky.

3. Si nočná sova, aj vtedy ak celý deň pracuješ a riešiš problémy tak ako každý iný. Večer po príchode domov sa celkom zmeníš – dom je to miesto kde sa cítíš najlepšie s rodinou a preto máš rada aj veľké rodinné oslavy. Rád pozeráš filmy, počúváš hudbu a varíš. Večer dokončuješ prácu ktorú si cez deň nestihol, to všeko nasvedčuje tomu že rána nepatria medzi tvoje obľúbené časti dňa.

4. Ľudia v tvojom okolí ťa presviedčajú o tom, aby si konečne vystúpil s tvojej komfortnej zóny, ale ty nie si ochotný ju opustiť, lebo takto sa cítíš dobre. Viacmenej si plachý, rád trávíš plnohodnotný čas s rodinou ale potrebuješ byť niekedy aj sám. Svoj život si ži  tak, ako to ty uznáš za vhodné a nenechaj sa ovplivniť svojimi blízkými.

5. Dom je tvojím stredom vesmíra. Vybral si si veľký dom, presne tak veľký ako tvoja duša. Keby si mohol, tak by si zobral domov každé túlavé zviera alebo každého kto žije na ulici v biede. Si optimista, stojíš nohami pevne na zemi, vždy chceš pomáhať iným. Okolo seba rozdáváš radosť.

6. Hovorí sa o tebe že si tajomný ale ty vieš že to tak nie je. To je prirodzené že sa snažíš chrániť svoju intimitu aj svojich blízkých. Nemáš rád keď každý všetko vie o tvojom živote, ale to ešte neznamená že niečo tajíš. Niektorý si o tebe myslia že si arogantný, ale teba to netrápi, nestaráš sa o to. Ty sa chceš zaoberať len so svojím životom a usiluješ sa len o to, aby tvoja rodina bola šťastná.

Chod hore