Zdravie pri práci je prvoradé: investujte do kvalitného polohovacieho stola

Nastaviteľný stôl vám umožňuje prechádzať zo sedu do stoja tak často, ako sa rozhodnete, čím sa znižuje bolesť chrbta, stres a únava. Zároveň sa zlepšuje držanie tela a sústredenie počas celého dňa. Pýtate sa, aké ďalšie benefity vám polohovací kancelársky stôl prinesie? 

Investícia do vlastného zdravia

Vedeli ste, že výškovo nastaviteľné stoly vám môžu pomôcť zlepšiť produktivitu a zdravie, znížiť počet úrazov na pracovisku a zvýšiť pracovné výsledky?

Zdroj foto: Africa Studio / Shutterstock.com

Dlhodobé sedenie zaťažuje telo, čo vedie k bolestiam chrbta a iným zdravotným problémom. Státie za pracovným stolom vám môže pomôcť vyhnúť sa týmto problémom a pozitívne ovplyvniť produktivitu a koncentráciu. Tento moderný kus kancelárskeho nábytku je prínosom nielen pre jednotlivcov, ale aj pre podniky.

Prínos v pracovnom prostredí

Nastaviteľný stôl má významný vplyv na hospodárske výsledky – vďaka zvýšenej výkonnosti a zníženiu úrazovosti zamestnancov. Môžete tak pomôcť vytvoriť produktívnejšiu kultúru na pracovisku, v ktorej sú zamestnanci povzbudzovaní k tomu, aby pracovali čo najlepšie a cítili sa pri tom pohodlne.

Ponukou pracovného prostredia, ktoré podporuje zdravie a pohodu, môžete prilákať a udržať zamestnancov. To v konečnom dôsledku prispeje k zlepšeniu značky či podnikania.

Pohodlná kancelária

Moderná kancelária sa vyvinula tak, aby spĺňala požiadavky súčasnej pracovnej sily. Zamestnanci sú pod tlakom, aby pracovali inteligentnejšie a intenzívnejšie, často na viacerých pozíciách. Majú menej času na dokončenie svojej práce. Nastaviteľný stôl vám môže pomôcť optimalizovať pracovný deň, vyhnúť sa zbytočnej bolesti, nepohodliu a znížiť mieru úrazov na pracovisku. Možno ich použiť na akúkoľvek činnosť, ktorá sa vykonáva za pracovným stolom.

Chod hore