Ak si uvedomíte, že nie je ten pravý, musíte urobiť toto!

Nechajte ho tak.

Ak zistíte, že nie je ten pravý,  nechajte ho tak. Nezastavujte sa nad tým, čo už nie vaše, neurobíte to preto, žeby ste mali ale, že si to zaslúži. Vy obidvaja.

Nechajte si pre seba trochu času.

Ak si uvedomíte, že nie je ten váš. Neodovzdajte sa cestou trápenia. Musíte si počkať a vyliečiť sa, dať sa dokopy z vaších polámaných častí sa musí stať jeden celok. A musíte sa začať mať rád ako človek, ako keby ste milovali niekoho iného, tak musíte seba milovať.

Nezahodte lásku.

Ak si uvedomíte, že nie je ten váš, nezúfajte. Len preto, že to s ním nevyšlo, neznamená to teraz, že to s nikým už nikdy nevýjde. Áno, musíte sa chrániť pred ostatnými ľudmi ale vzdať sa lásky je úplne iná vec.

Budte šťastná so sebou.

Ak zistíte, že nie je ten pravý, budte so sebou spokojná. Aj keď je rpreč, to neznamená, že vaše šťastie musí byť preč. Vaše šťastie by nemalo byť závislé na niekom inom. Keď budete šťastný s tým kto ste, tak budete oveľa šťastnejší vo vzťahu ak sa vám nejaký začne formovať.

Pokračujte v živote.

Snažte sa normálne fungovať. Ľudia po rozchode alebo po zistení, že niečo nevyšlo prestanú žiť ako predtým. To by nemal byť váš problém. Tento človek bol len iba jedna kapitola. Neznamená, že je koniec. Žite lebo žiť stojí naozaj zato. Žite lebo budete znovu ľúbiť a konečne s pravou osobou.

A photo by Roberto Nickson. unsplash.com/photos/7BjmDICVloE

zdroj: houghtcatalog.com photo: Roberto Nickson

Chod hore