Prečo sú Váhy považované za najviac oddané znamenie vo zverokruhu? Toto je odpoveď

Váhy, narodené medzi 23. septembrom – 22. októbrom, predstavujú rovnováhu a mier. Ľudia narodení v tomto znamení radi pomáhajú ľuďom a sú vynikajúci humanisti. Od života chcú spravodlivosť a pokoj, a hlboko im záleží na blízkych priateľoch a rodine. Nemajú radi konflikty a urobia všetko pre to, aby sa im vyhli. Váhy sú veľmi jemní, starostliví, milí ľudia, ktorí pre blaho svojich blízkych urobia aj nemožné.

Často sa však stávajú obeťami využívania, kvôli ich neschopnosti povedať „nie“ – ľahko ich tak nájdete v situácii kde sa snažia potešiť iných ľudí aj napriek svojim potrebám. Môže sa stať, že sa popália, pretože na prvé miesto dávajú všetkých ostatných, bez ohľadu na ich zámery.

Váhy majú príjemnú, bezstarostnú charizmu, vďaka ktorej si ľahko nájdu priateľov. Sú prístupní, vtipní a milujúci, a aj keď veľa priateľov napokon nemajú, tí ktorí sú im drahí majú špeciálne miesto v ich srdci.

Čo sa romantiky týka, toto znamenie je vynikajúci partner. V skutočnosti, niektorí ich považujú za úplne najlepších partnerov na dlhodobý vzťah, a keď ich spoznáte, tak je úplne jednoduché pochopiť prečo. Ak ste niekedy uvažovali nad vzťahom s Váhami, tak potom čítajte ďalej, aby ste sa dozvedeli, prečo bojovať o nich, rozhodne stojí za to.

 

  • Váhy sú špeciálne lojálne

 

Ľudia narodení v znamení Váh nechcú nič umelé, ide im o skutočný vzťah. Keď sa už raz dostanete do vzťahu s Váhami, uistite sa, že máte naozajstný zámer zostať oddaný, pretože oni nebudú mrhať svojím časom na nič menej. Zostanú po vašom boku nech to stojí čo to stojí a pre žiadny dôvod vás nezradia. Nepokukujú po iných potenciálnych partneroch, ani sa s nikým iným citovo neangažujú. Chcú vás, a iba vás.

 

 

  • Milujú robiť iným radosť

 

Váhy majú úžasne nesebeckú osobnosť a užívajú si, keď niekomu môžu urobiť radosť. Ak môžu pomôcť čo i len jednej osobe, urobia to a to bez zbytočných otázok. Pre svojich partnerov idú až do krajností a vždy ich dávajú na prvé miesto. Ak vás zrazu pochytí chuť na domácu večeru, pôjdu do obchodu nakúpiť potrebné suroviny a vytvoria niečo špeciálne len pre vás. Majú obrovské srdce a naplnenie nachádzajú v tom ak ste vy šťastný, spokojný a cítite sa milovaný.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Scales zodiac

 

  • Váhy sú nesmierne milujúce

 

Pokiaľ túžite po partnerovi, ktorý vás bude neustále zahŕňať náklonnosťou, zoberie vás na prekvapujúci výlet do neďalekého mesta, a non-stop vás bude vychvaľovať pred rodinou a priateľmi, Váhy sú tou najlepšou voľbou. Svoju lásku nedržia na uzde a ani sa o to nepokúšajú. Oni najlepšie vedia čo to znamená bezpodmienečná, hlboká láska. S Váhami dostanete plný balík a všetko čo chcú na oplátku je milujúci, podporujúci a vľúdny partner.

Váhy väčšinou preferujú byť vo vzťahu a svojmu partnerovi preto dávajú 110%. Váhy jednoducho zbožňujú milovať, a vždy tu pre vás budú keď padnete, aby vám pomohli zasa vstať.

 

 

  • Sú to beznádejní romantici

 

Jednoduchá večera a film nie je niečo, čo by ste od Váh mali očakávať – pre ne je to príliš obyčajné a nudné. Zo svojho partnera vytiahnu všetko osobné a rande vám „ušijú“ presne na mieru. Počúvajú všetko čo poviete a venujú pozornosť veciam, ktoré máte naozaj radi. Napríklad, ak im poviete, že máte radi jazdu na koni, nájdu spôsob ako vám to zrealizovať. Prekvapia vás tromi chodmi na večeru, keď sa vraciate po dlhom dni strávenom v práci len preto, aby videli úsmev na vašej tvári. Zahrajú vám pieseň, napíšu báseň, zoberú vás na prechádzku po nočnej pláži, počúvajú vaše sny a túžby, a nikdy ich neunaví robiť vám radosť.

 

 

  • Váhy nemajú radi konflikty

 

Ďalšia z pozitívnych vlastností Váh, je ich schopnosť vidieť obe strany problému a tým pádom nevyvodzovať závery príliš rýchlo. Veria v spravodlivosť a mier, a ak je to len trochu možné, konfliktu sa rozhodne vyhnú. Váhy si s vami veci vydiskutujú pokojným úctivým spôsobom, a ak sa začnete hnevať alebo kričať, odídu a vyčkajú pokým sa neupokojíte. Neradi podnecujú konflikty, a sú celkovo vyrovnaní. Ak túžite po bezstarostnom partnerovi, ktorý na vás nezvýši hlas a vždy si nájde čas vypočuť vás, tak potom budete vo vašom živote milovať práve Váhy.

Výsledok vyhľadávania obrázkov

zdroj: powerofpositivity.com

Chod hore