Mladú ženu v kóme chceli odpojiť od prístrojov. V poslednej sekunde sa stalo niečo, načo neexistuje vysvetlenie

Študentka, ktorá ostala v kóme po hrozivej autonehode, je nazývaná „zázrakom“. V momente, keď ju chceli odpojiť od prístrojov sa stal zázrak!
Sam Hemming utrpela drastické poranenia hlavy. Náraz pri havárií aut spôsobil, že sa jej hlava prebila cez okno a sklo zasiahlo centrálnu nervovú sústavu, pričom sa jej zlomili aj štyri kosti na krku.
Ale napriek jej zraneniam, 22-ročná študentka práva neprestala bojovať!

Po nehode dievča upadlo do kómy a všetko nasvedčovalo tomu, že sa už viac nepreberie. Potom sa však stalo niečo, čo nikto vrátane jej rodiny a lekárov nečakal. Stal sa zázrak. Mladá študentka Sam Hemmingová utrpela počas leta pri autonehode so svojím priateľom vážne poranenia hlavy, ktoré nasvedčovali tomu, že sa už nikdy nevráti do normálneho života. Po mesiacoch čakania sa lekári rozhodli oboznámiť rodinu s verdiktom, že dievčaťu už viac nedokážu pomôcť a najvhodnejšie bude odpojenie od prístrojov. Rodina sa s tým zmierila, no potom sa stal zázrak. V samotnom momente, kedy ju chceli odpojiť, pohla prstom na nohe!

Mozog dievčaťa bol pri vyšetreniach veľmi poškodený a je doslova zázrak, že sa dokázal takto zregenerovať. Neurochirurgovia boli presvedčení o tom, že už nemá šancu prežiť. Nikto to nečakala a pre všetkých, aj pacientku samotnú, to bolo ako zázrak. Lekári nechápu, ako je možné, že sa prebrala a všetci z toho zostali v šoku.

Po tom, čo sa dievča prebralo nevedelo chodiť ani rozprávať. Postupne ju museli všetko učiť a keď ju prepustili z nemocnice, šlo jej to už veľmi dobre. Stále navštevuje fyzioterapeuta, veľa cvičí, chodí a usmieva sa. Po nehode sa lieči na postraumatický stres, no to jej na šťastí neuberá. Je to ozajstná hrdinka!

zdroj:dailymail.co.uk

Chod hore