Fitnes trénerka uverejnil na internete túto fotografiu. Po 4 hodinách jej doktor oznámil strašnú správu

Mnohí hovoria, že rakovina je morom 21. storočia. A je ťažké s tým nesúhlasiť. Hlavnou hrdinkou tohto príbehu je fitnes trénerka Vicki Vines. Diagnostikovali jej rakovinu, ale až 18 mesiacov po objavení prvých príznakov.

Lekári si pol roka mysleli, že trpí astmou. Preto sa rozhodla zdieľať svoj príbeh na sociálnej sieti. „Keď ľudia hovoria o rakovine pľúc, predstavíme si dlhodobého fajčiara, no realita je niekedy diametrálne odlišná. Choroba môže postihnúť každého a stojí za to o tom popremýšľať!“ – hovorí Viki.

Nikdy nefajčila, venuje sa športu a vyzerá fit. Aj z tohto dôvodu bola pre ňu diagnóza „rakovina pľúc v štvrtom štádiu“ rozsudkom smrti.

Ponaučením tohto príbehu je: pacienti s rakovinou nie vždy vyzerajú choro, takže by ste sa nemali hanbiť požiadať lekárov o ďalšie vyšetrenie alebo sa ich opýtať aj navonok zbytočné otázky. Môžete vyzerať hlúpo, ale v porovnaní s hodnotou života to sú len maličkosti.

Teraz sa Viki chystá podstúpiť liečbu. Pravidelne navštevuje posilňovňu, pretože jej to dáva silu, ktorú bude určite potrebovať v boji proti tejto zákernej chorobe.

„Dúfam, že môj príspevok inšpiruje ľudí, ktorí majú pretrvávajúci kašeľ – navštívte svojho lekára,“ tvrdí Viki. Veríme, že boj proti tomuto ochoreniu zvládne úspešne a bude si aj naďalej môcť užívať svoj mladý život.

 

zdroj:videoboom.cc

Chod hore