Tento domček má len pár metrov štvorcových. Stačí ale vojsť do vnútra a spadne vám sánka

Že sú mini domčeky k ničomu, pretože sa do nich nič nezmestí? Ale kdeže! Mini domčeky začínajú byť v kurze a nie je ani divu, veď ak má človek trochu fantázie, dokáže do malého priestoru vtesnať všetko, čo je potrebné a navyše ešte so štýlom!

Síce tieto domčeky vyzerajú zvonku naozaj veľmi malé, nenechajte sa tým ale zmiasť. Vo vnútri sa totiž môžu pýšiť nevšednou útulnosťou a dojmom, že sa práve nachádzate v luxusnej drevenej chate. Čím je totiž interiér menšía, tým viac má majiteľ možnosť kombinovať a premyslieť do detailov.

Dokonalým príkladom je aj tento domček, ktorý môžete vidieť v nasledujúcej galérii. Nachádza sa kúsok od lesa a je situovaný skôr do výšky než do šírky. A hoci je jeho rozloha naozaj malá, vnútri máte pocit, ako keby ste sa nachádzali v úplne normálnom presvetlenom dome, a určite tu nemáte žiadny pocit stiesnenosti.

Here is our knock out of a tiny house. The exterior embodies a rustic charm with its combination of light wood and stone-colored bricks.

The living room is brimming with cool, contemporary Don’t-Mess-With-Texas style. It has a big, dramatic stone fireplace and mantle, big wooden built-in cabinets, big stunning entryway, and a big feeling of space.

The master bedroom, which is on the first floor, strikes the right balance between being modern and comfortable.

A loft bedroom provides extra space for kids or guests to sleep.

The loft also has an extra bed nuzzled neatly into the warm, roomy space.

The spacious kitchen is capped by a ceiling consisting of paneling from reclaimed wood, which gives the room a rustic vibe offset cleverly by sleek, stainless steel appliances.

The bathroom is a real stunner with a luxurious shower with gorgeous fixtures.

 

Chod hore