Koniec klamstvám! Takto sa muži pozerajú na ženské telá. Konečne sa dozviete pravdu

Všetky ženy chcú byť krásne. Neustále sa staráme o to, ako vyzeráme, čo máme na sebe, aký je náš make-up, nehovoriac o túžbe mať dobrú postavu a krásne krivky. Nech to znie akokoľvek, väčšina to robí len z jediného dôvodu – muži. Bolo by však zaujímavé vedieť, ako muži merajú ženskú krásu a ako nás vlastne vnímajú.

Veľkým prekvapením bola otázka, ktorá ma rozhorčila a potom som si myslela: „Prečo veľa žien, snívajúcich o čestnej láske, začína vzťah s klamstvom?“

Rozhodli sme sa vrhnúť svetlo na túto otázku a poprosili sme jedného muža, aby vyjadril svoj názor…

„Vidím mladé, dospelé ženy, ktoré sú krásne svojim vlastným spôsobom. Vidím, ako nechcú akceptovať svoj prirodzený vzhľad, chcú vždy vyzerať lepšie a krásu ponímajú úplne inak.

Natáčajú si vlasy, maľujú tváre, holia nohy a tým sa okrádajú o krásu, ktorá im bola daná samotnou prírodou. Radšej sa ukryjú za žiarivým make-upom a stanú sa z nich beztvárne Barbie priťahujúce rovnako beztvárnych Kenov na krátkodobé manželstvo, ktoré taktiež skončí podvodom.

как стать успешным и перспективным

„Nečakajte na princa z vesmíru, ak neviete byť skutočnou princeznou“, toto tvrdia mnohí psychológovia.

Idete pretrhnúť len preto, aby ste vyzerali ako modelka, oblečiete si na seba niečo sexy, pôjdete do nočného klubu ako na „trh s mäsom“, stretnete mladého muža, chcete si poflirtovať, natrafíte na niekoho prefíkaného, opäť budete nariekať do vankúša, že vás dotyčný nechal.

Podvod je možno príliš kruté slovo, za ktorým sa len skrýva strach z toho, že budete vyzerať škaredo. Niečo vám poviem: neexistuje škaredá žena. Ešte som takú nestretol. Existujú len také, ktoré sa nás snažia o tom presvedčiť. Som škaredá, tak sa pozri ako som si namaľovala pery, aké mám mihalnice, aký mám dekolt a obnažené stehná. Nie je vo mne už nič viac, takže celá pozornosť je venovaná môjmu zovňajšku: nablýskaná reklama, za ktorou sú len káble a prach.

как стать успешным и перспективным

Môj záujem o ženu nie je nikdy založený na tom, že by som bol opitý jej krásnou tvárou či postavou. Príťažlivosť sa odohráva niekde omnoho hlbšie, vo vnútornom svete…Normálny muž sa zamiluje do ženskej prirodzenosti. Vzhľad a postava sa presúvajú až na druhú koľaj.

Básnici oslavujúci tenký pás, plné pery a dlhé riasy jednoducho opisujú odraz tohto sveta na ženské telo. Zamilovaný chlap bude rovnako ospevovať chudé či plnšie ženské krivky.

как стать успешным и перспективным

Najkrajšia žena je pre mňa tehotná žena. Nestará sa o svoj zovňajšok, ale o svoje myšlienky o dieťatku a celý jej život sa presmeruje do vnútorného sveta, kde načúva sama sebe, hladká si bruško a pomaly kráča. Uvedomila si svoj dar a vyžaruje z nej nádherná ženskosť. Výrazy mužov sa pri pohľade na tehotnú ženu okamžite menia. Sú silnejšie a vznešenejšie. Je to pozoruhodné a krásne zároveň.

Mojou obľúbenou časťou ženského tela je brucho. Mäkká, mierne zaoblená, tajná mohyla, ukrývajúca nespočetné množstvo pokladov. Odtiaľ pochádza žena, jej sila, jej príťažlivosť. Známe ženské praktiky súvisiace s uvoľňovaním napätia súvisia práve s touto časťou tela – brušné tance, dýchanie cez brucho a podobne.

Zrelá žena vytvára polaritu a priťahuje k sebe zrelú mužskú energiu.

My muži nevidíme krásu len našimi očami. To by bolo príliš nudné. Skenujeme každý pohyb: otočenie hlavy, chôdzu, položenie kolien pri sedení, hlas. Cítime pôvab. Ten nemožno kopírovať, kúpiť, naučiť sa ho od modeliek, ktoré pravdepodobne úspešne zvládli kurz afektovanosti, ale nie pôvabu.

Grácia je jedinečná, no zároveň ju má každá žena, ale môže byť ukrytá pod väčším bruškom či pod vlastnými, často neopodstatnenými a nezmyselnými presvedčeniami.

как стать успешным и перспективным

Muž to nájde, rozlíši, dešifruje vašu krásu len vtedy, ak ho nič nemetie a neruší. Na každú krásu sa nájde jej verný obdivovateľ, básnik či princ…Nepoukazujte na ňu, nevystavujte ju, nedeformujte ju. Nechajte ju jednoducho byť.“

Čo si o tom myslíte vy? Podeľte sa s nami o vaše názory v komentároch!

zdroj:takprosto.cc

Chod hore