Tu je návod, ako sa správať na rande s partnerom. Manuál z roku 1938, ktorý pobavil internet

 

V súčasnosti sa nikto nezamýšľa nad tým, ako sa správať na rande. V skutočnosti, je to nezmysel, ako môže niekto vytvoriť pravidlá. Avšak, tak to nebolo vždy. Do rúk sa nám dostala inštrukcia jedného amerického vydania, ktoré zverejnilo užitočné typy pre ženy.

Netreba sa udivovať, pretože tento „súbor pravidiel“ bol vydaný v roku 1938, ale niektoré z nich sú aktuálne aj v dnešnej dobe. Prečítajte si ich a povedzte, či moderná žena sa môže tak správať, ako sa tu píše, alebo je to ďalší nezmysel, ktorému sa netreba venovať.

Nebuď sentimentálna a nesnaž sa s ním hovoriť, tlačiac na emócie. Muži nemajú radi slzy, a to najmä na verejnosti.

Nepoužívaj spätné zrkadlo na úpravu make-upu. Muž pozerá do neho počas jazdy, aby videl čo sa deje za ním.

 

Neseď v neohrabanej póze a netvár sa znudene, ak je to aj tak. Ak žuješ žuvačku (neodporúča sa), tak ju žuj po tichu a so zatvorenými ústami.

Aby si si udržala príťažlivosť, obliekaj sa vo svojej izbe a nenechaj čakať muža. Privítaj ho s úsmevom a buď pripravená načas.

Muži nemajú radi ženy, ktoré si od nich požičajú vreckovku a znečistia ju od rúžu. Rob si make -up osamote, aby ťa muž nevidel.

Nepozorné ženy môžu s mužom hovoriť ako prvé. Nerozprávaj sa sním počas tanca: keď muž chce tancovať, tak chce tancovať.

Ak potrebuješ podprsenku, obleč si ju. Neuťahuj sa príliš v pase a uisti sa, že na pančuchách nemáš záhyby.

Nebuď familiárna k svojmu spoločníkovi. Verejný prejav náklonnosti – škaredý tón, môže zmiasť a ponížiť muža.

Nerozprávaj sa s čašníkom o zábavných skúsenostiach prežitých na tomto mieste s inými. Muž si zaslúži vašu pozornosť.

Nehovor o oblečení, ani o tom, že si si kúpila nové oblečenie. Potešiť ho môžeš tým, že s ním budeš hovoriť o veciach, ktoré sa ho týkajú.

Nepi príliš veľa, muž očakáva, že si zachováš dôstojnosť po celý večer. Niektoré ženy sa môžu zdať múdrejšími, keď si vypijú, ale väčšina z nich má hlúpy výzor.

Nerozprávaj sa okázalo s inými mužmi. Najhoršie zo všetkého je, dostať sa do toho pri nadmernom pití alkoholu. Je pravdepodobné, že muž ťa už na ďalšie rande nepozve.

Tak to sú rady pre ženy, ktoré boli napísané pred 80 rokmi. Čo si myslíte, sú aktuálne aj dnes? O svoje názory sa podeľte s priateľkami, nech aj ony vedia, ako sa správať na rande.

 

Chod hore