Fanúšikovia kráľovskej rodiny si všimli zaujímavé detaily na svadobných portrétoch princa Harryho a Meghan Markle

Dva dni po usporiadaní kráľovskej svadby princa Harryho a Meghan Markle sa Kensingtonský palác rozhodol zverejniť svadobné portréty vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu. Okamžite sa začali porovnávať s podobnými fotografiami vojvodov z Cambridgeu – princa Williama a Kate Middleton.

Ako sa však ukázalo, v týchto fotografiách sa skrýva omnoho viac, ako by ste si mohli myslieť a vidieť voľným okom…

Fotografie boli vytvorené v tej istej miestnosti, kde sa kedysi konalo posedenie po krste malého princa Harryho.

Pravdou však je, že izba bola prakticky úplne zničená počas veľkého požiaru na Windsorskom zámku v roku 1992. Všetko sa našťastie zrekonštruovalo a naďalej slúžilo ako vynikajúce miesto na tvorenie fotografií počas nezabudnuteľných udalostí.

Rozmiestnenie kráľovskej rodiny nie je náhodné

Na portrétoch kráľovskej rodiny je nutné, aby sa rodina ženícha nachádzala na jednej strane a rodina nevesty na druhej strane. Keďže Meghanina matka bola jediným členom rodiny, ktorý sa zúčastnil svadby, na jej stranu postavili aj vojvodu a vojvodkyňu z Cambridgeu spolu s ich deťmi.

Kráľovná a jej manžel princ Philip musia sedieť pred princom z Walesu a vojvodkyňou z Cornwallu. Je to pravdepodobne kvôli tomu, že Charles je prvým nasledovníkom trónu.

Prečo vojvodkyňa z Cambridgeu sedí?

Ak si všimli, všetci dospelí príslušníci rodiny stoja, avšak Kate Middleton nie. Tajomstvo je jednoduché: išlo o vytvorenie rovnováhy na fotografii. Vojvodkyňu tak nechali si trochu odpočinúť.

Jedna z malých družičiek ostala bez kytice

Prešli ste týmto testom alebo ste danému detailu nevenovali žiadnu pozornosť? Jedno z dievčatiek bola pôvodne bez kytice, hoci si ju mala vziať od Meghan. Z nejakého dôvodu ju na jednej z fotografii nedrží v rukách.

Prišla jej teda na pomoc druhá družička

Vo veľkej rodine vám vždy niekto príde na pomoc. A tak sa v tomto prípade o jednu kytičku podelili dve družičky.

Jedna z družičiek bola bez venčeka

Ani vy ste si to na začiatku vôbec nevšimli? Nie ste sami!

Meghan spadla počas fotenia

V skutočnosti išlo o atypický snímok, ktorý bol vytvorený úplne náhodou. Fotograf párik požiadal, aby si sadol, no Meghan sa podarilo spadnúť na Harryho nohy. Obaja sa začali smiať a práve to bol okamih, kedy sa ich fotograf rozhodol zvečniť.

Alexi Lubomirski, módny a celebritný fotograf, tvrdí, že nechce, aby ich fotografie vyzerali strojene, bez emócií. Podľa jeho slov vyšlo všetko tak ako malo a každý z členov kráľovskej rodiny bol spokojný.

Mnohí obdivovatelia sa zhodli na tom, že ide o najodvážnejšíe a najintímnejšie fotografie v histórii kráľovských portrétov.

 

zdroj:ofigenno.com

Chod hore