Žena vzala na prednášku dieťa, reakcia profesora na jeho plač šokovala študentov!

Profesor Hebrejské univerzity v Jeruzaleme sa stal internetovou senzáciou.
Obdiv vyvolala pre profesora úplne prirodzená reakcia.

Počas prednášky, ktorú viedol profesor Sydney Engelbert, sa po sále rozoznel plač bábätka. Vyšlo najavo, že jedna zo študentiek ho nemala komu zveriť a tak ho so sebou vzala do školy v nádeji, že bábätko bude pokojne spať celý deň. Hanbila sa a chcela čo najskôr prednášku opustiť. Profesor Engelbert jej to ale zakázal. Namiesto toho vzal dieťa do náručia a pokračoval v prednáške. Bábätko sa rýchlo upokojilo a profesor sa vďaka fotkám, ktoré zhotovili jeho študenti, stal zo dňa na deň internetovú senzáciou.

Sydney má už 5 vnúčat a dobre vie, ako si dokonale poradiť s nespokojným bábätkom. Krásne gesto muža dovolilo mame pokračovať vo vzdelávaní. Profesor nevidí na svojom správaní nič výnimočné. K celej situácii sa vyjadril takto:

“Je to moja profesia. Každý má právo na vzdelanie a nemalo by sa mu v tom brániť z akéhokoľvek dôvodu. Vzdelanie nespočíva v nekonečnom opakovaní nudných faktov, ale naopak by odrážať dobré ľudské vlastnosti a slušné správanie. ”

Aj to najmenšie gesto môže zmeniť opravu veľa … Ak súhlasíte so slovami profesora, zdieľajte tento krásny príbeh na Facebooku!

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Žena vzala na prednášku dieťa, reakcia profesora na jeho plač šokovala študentov!”