Opečené zemiakové placky plnené syrom pripravené na panvičke! Všetky ingrediencie má doma každý

Ďalší recept, ktorý pod svojím názvom skrýva veľmi jednoduché a chutné jedlo sa nazýva Kitschina. Ide o obľúbený Kaukazský pokrm, ktorý je často konzumovaný v celom Rusku. 

Mnohí ľudia veria, že toto jedlo pochádza z Bulharska, ale nie je tomu tak. Jedná sa o veľmi jednoduché placky plnené syrom, takže Vám stačí pár prísad a môžete ohromiť celú rodinu domáce Kitschinou.

zloženie

voda
soľ
500 g syra
1 kg zemiakov
pšeničná múka
Príprava

Nastrúhajte syr. Uvarte zemiaky a potom ich rozmixujte na kašu. Zmiešajte syr a zemiaky do hladkej zmesi. Potom zmiešajte múku s vodou a pripravte tak cesto, nechajte ho chvíľu stáť v zakrytej nádobe.

Potom z cesta vyvaľkajte kruh. Pridajte náplň a potom preložte hrany cesta cez ňu. Potom vložte cesto s náplňou do suchej panvice a smažte na strednom ohni niekoľko minút, kým sa nezačnú tvoriť tmavé škvrny.

Potom otočte a pečte z druhej strany po niekoľko minút. Podávajte teplé.

Chod hore