Táto emocionálna svadobná fotografia prináša internet k slzám. Je to kvôli tejto otázke…

„To je to, čo rád fotím – nie nadmerne vznikajúce interakcie.“

Poskytnuté svadobné fotografie môžu určite byť krásne, ale je tu niečo, čomu sa dá povedať surové, skutočné emócie, zachytené v úprimných záberoch.

30. apríla fotograf James Day vyfotil svadobné fotografie pre pár menom Adrian a Roslyn, ktorí sa zosobášili v Austrálii, Bowral. Vytváral nejaké fotografie pri západe slnka, keď zrazu ho napadol lepší nápad.

„Hneď ako sa svetlo stalo úžasným, zbavil som sa všetkého, a šiel som hore k nim a povedal:“ Počkajte, prestaňte chvíľu pózovať. Len si vychutnajte svoj prvý západ slnka spolu ako manžel a manželka, „spomenul vo svojom príspevku na Facebooku, ktorý sa odvtedy stal virálnym.

Deň potom povedal ženíchovi: „Mám pre teba otázku, ale chcem, aby ste povedali odpoveď Roslyn a nie mne. Z miliardy ľudí na planéte ste sa rozhodli stráviť zvyšok svojho života s Roslyn. Môžete jej povedať prečo?

To bol moment, kedy Adrian zašepkal svoju odpoveď  do ucha svojej Roslyn. Na tvári jej začali prúdiť slzy. Day tiež začal plakať, aj keď nevedel, čo jej Adrian povedal.

„Nemal som to počuť ja,“ povedal Day pre HuffPost. „Mal som jej ho to zašepkať do ucha, pretože je to len pre jej uši. Páči sa mi, že sa im podarilo zdieľať tento okamih súkromne – no, až kým sa nestane virálnym na internete. „

„To je to, čo milujem fotografovať,“ dodal. “ Nie nadmerne vznikajúce interakcie.“

Po sentimentálnom fotografovaní sa novomanželia a ich fotograf skupinovo objali.

„Fotograf, na ktorého vzhliadam, menom Jesh De Rox, mi raz povedal, že ak chcete niekam posunúť ostatných, musíte najskôr posunúť samých seba. Myslím, že je to dôkaz, že má pravdu, „povedal Day.

zdroj:huffingtonpost.com

Chod hore