DECO regál: Keď sa vaša obývačka rozžiari v štýle kovu a dreva

Obývacia izba patrí k najviac reprezentatívnym miestnostiam v dome alebo byte, preto je potrebné jej zariadenie pravidelne prispôsobovať aktuálnym trendom, čo nie je vždy z finančného ani časového hľadiska jednoduché. Problém sa dá našťastie vyriešiť, o čom sa môžete s DECO regálom do obývačky presvedčiť.

Štýlový regál do obývačky

Hľadáte do svojej obývacej izby vkusný, moderný, originálny a zároveň nadčasový kus nábytku, ktorý bude nielen krásny, ale tiež schopný vytvoriť dostatok úložného priestoru pre všetky vaše dôležité veci? Majster Regál vám ponúka univerzálne riešenie.

Ide o štýlový regál do obývačky, ktorý v sebe kombinuje funkčnosť a dizajn pútajúci vašu pozornosť. Má pevnú kovovú konštrukciu, ktorá je vkusne kombinovaná laminovanými drevenými policami.

Prečo práve DECO?

Každý dobrý nábytok musí plniť niekoľko dôležitých funkcií. Významnou požiadavkou je jeho schopnosť vytvoriť dostatok priestoru pre všetky dôležité veci, ktorých hmotnosť môže často predstavovať pre tradičné nábytkové zostavy vysokú záťaž. DECO regál do obývačky disponuje nosnosťou  od 20 do 40 kg na policu, takže môžete naň bez problémov umiestniť knihy, dekorácie alebo menšiu  televíziu.

Vďaka kombinácii oceli a dreva prináša regál vášmu interiéru moderný, ale zároveň útulný vzhľad. Svojou variabilitou je schopný prispôsobiť sa vašim potrebám a požiadavkám konkrétneho priestoru.

Jeho montáž si nevyžaduje prítomnosť drahého odborníka ani komplikovaného náradia, pretože s dobrým a jednoduchým návodom zvládnete jeho zhotovenie a inštaláciu do priestoru aj sami. Regál navyše môžete vybaviť kovovými závesnými systémami alebo štýlovými LOGAN skladacími krabicami zo 100 % recyklovateľného papiera.

Ak teda hľadáte ideálne riešenie pre uloženie vašich vecí a zároveň chcete niečo, čo vašu obývačku  vylepší po estetickej aj funkčnej stránke, DECO regál je tou najlepšou voľbou.

Zdroj obrázkov:www.majster-regal.sk

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “DECO regál: Keď sa vaša obývačka rozžiari v štýle kovu a dreva”