Okamih, ktorý trhá srdce: Matka zverejnila fotku umierajúceho syna na rakovinu a mala k tomu dôvod

Veľmi smutná a nešťastná mamička pridala do Facebookovej skupiny „Záleží len na láske“ fotku, kde je na nej jej chorý syb stojaci v kúpeľni. Z fotky je vidno, že trpí bolesťami. Fotku zdieľajú a komentujú po celo svete.

„To je on, môj syn, celý svet. Od chvíle, kedy som zistila, že som tehotná, bol dôvodom na to, aby som žila. Je to môj úsmev, moja láska, môj srdcový tep. Je tiež mojimi slzami, bolesťou v srdci. On je môj život, “ Toto napísala jeho mama k fotke svojho 10 ročného syna.

Už predtým chlapec bojoval s leukémiou a zdalo sa, že vyhral. Minulý rok ale uňho prepukla rakovina semenníkov. Kvôli opatere chpalec spí každú noc spí so svojou mamou. Bojí sa, že by mohol zomrieť úplne sám. Prećo ale táto mama zdieľala fotku svojho syna, ktorý zjavne trpí? Dokonca je aj kvôli chemoterapii bez vlasov a je úplne vychudnutý. Chcela len ukázať, ako vyzerá realita, keď rakovina ničí človeka. Mnoho ľudí, ktorí sa s ňou nestretli nemá poňatia, čo dokáže s človekom a rodinou urobiť. Pohľad na chlapcovo utrpenie je neskutočne smutné.

Chlapec musel byť kvôli zhoršeniu zdravotného stavu v pondelok previezli do nemocnice. Rodina chorého chlapca sa snažila vybrať peniaze na náročnú lekársku starostlivosť. Darcovia už mu poslali v prepočte viac ako desiatky tisíc korún.

Foto: Facebook/ Love What Matters

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Okamih, ktorý trhá srdce: Matka zverejnila fotku umierajúceho syna na rakovinu a mala k tomu dôvod”