Príbeh tohto chlapca dojme každého … Našťastie už dnes vyzerá celkom inak. Musíte ho vidieť!

Príbeh Ryana sa začína jednou fotkou zdieľanou na Facebooku. Uvidela ju Američanka, Priscilla Morseovej, ktorá okamžite vedela, že mu musí pomôcť …

V júni 2015 letela do Bulharska a … rozplakala sa. Ryan vyzeral, ako keby umieral. Vážil sotva 4 kilogramy! V detskom domove šokovanej žene povedali, že Ryan nie je až tak mladý – je mu 7 rokov!

SOURCE: FACEBOOK / SAVING BABY RYAN

4 mesiace čakala na všetky povolenia ohľadom adopcie chlapčeka. Keď už bolo všetko v poriadku, neletela späť do Ameriky ale … ponáhľala priamo do nemocnice.

SOURCE: FACEBOOK / SAVING BABY RYAN

Priscilla si spomína, že keď sestričky počuli príbeh chlapčeka, rozplakali sa … Najhoršie na tom je, že v Bulharsku je veľa detí v podobnom stave. Bulharsko je krásna, ale chudobná krajina. V sirotincoch nemajú ani na jedlo, ani na potrebnú lekársku starostlivosť. Život Ryana sa dramaticky zmenil a dnes už vyzerá inak!

Vďaka odbornej starostlivosti a láske sa Ryan uzdravil! Takto Ryan vyzerá o 13 mesiacov neskôr! Pribral 7 kilogramov a každý mesiac robí obrovské pokroky. Nepomohli mu len rodičia a lekári, ale aj každý, kto sa o jeho príbehu dozvedel. Každého jeho príbeh dojme.

Tešíme sa, že Ryan našiel milujúcu rodinu. Dúfame, že sa situácia aj pre ďalšie deti v sirotincoch zlepší.

SOURCE: FACEBOOK / SAVING BABY RYAN

Chod hore