Tento psychologický TEST na základe zovretia päste, úplne odhalí tvoju osobnosť, kto v skutočnosti si

 

Už veľakrát sme sa pokúšali nazrieť do nášho vnútra, no to čo naše poznatky stále rozhádže je práve naše telo.  Naše zvyky, gesta, pohyby a mimika nás vždy zradí, a to isté platí aj o tom, ako zovrieme naše päste.

a7c48374-e137-48ed-9ced-dead81a35591_560_420

  1. Ste skutočný altruista

Mate tendenciu pomáhať ľuďom, aj keď to prináša často nepríjemnosti práve vám. Neustále sa usilujete o nove poznatky a skúsenosti. Ste veľmi energický a trochu aj netrpezlivý. Ľudia ako vy sú nazývaní dobrodruhovia a odvážlivci, no zároveň nedokážu pochopiť to, ako často sa cítite nervózne alebo podráždene a ako veľmi niekedy potrebujete ich ochranu a pomoc. Často priam až zúfalo potrebujete uznanie a prijatie, pretože často sa stretávate s ľuďmi, ktorí zneužívajú vašu láskavosť. Avšak vaše jadro Vám neumožní, aby ste so s ľuďmi vzdali alebo priam na nich zanevreli. Stále cítite potrebu brániť a chrániť tých, ktorí to potrebujú, no s tým rozdielom, že mate už opatrnejší prístup.

  1. Ste naozaj kreatívna osoba

Ste otvorený a priťahujú vás rôzne typy ľudí. Vaši priatelia Vás majú radi pre vašu úprimnosť a bystrosť. Ste sebavedomý a mate silný cit pre sebaúctu. Ste rýchly a usilovný a to z vás robí oboje jednak populárnym medzi priateľmi a taktiež dobrým „lídrom“ v práci. Avšak mate strach z neúspechu, čo Vás môže často zastaviť a odradiť od vážnych rozhodnutí a tiež to môže vážne ohroziť vaše pocity. Často potrebujete súhlas a taktiež počuť pochváli. Čo je však najdôležitejšie, nikdy neprestanete veriť sám v seba aj keď Vám nik nepovie, ako sté dobrý.  Koniec koncov, je dosť možné, že sa často obklopíte ľuďmi, ktorí na vás žiarlia.

  1. Ste neuveriteľne okúzľujúca bytosť

Si vtipný a výrečný, ale trochu plachý, čo je dôvod, prečo sa práve tieto vlastnosti neprejavujú naplno. Z toho dôvodu Vás ľudia môžu považovať za málovravných a neochotných komunikovať. Ste premýšľavý, pedantný ale niekedy od seba vyžadujete a príliš veľa, čo vedie k nadmernej úzkosti. Ste človek s víziou a usilovnosťou, aby nik nenarušil Vašu vnútornú harmóniu. Vaši blízky sa s Vami cítia veľmi príjemne a pohodlne. Občas sa cítite smutný, pretože mate pocit, že nedokážete nadviazať nové známosti, zapadnúť do „partie“ alebo stať sa osobou, akou chcete byť. Ale neberte si to príliš k srdcu, všetko čo potrebujete je aby ste sa stal o niečo flexibilnejším a priateľskejším a ľudia hneď budú chcieť s vami nadviazať kontakt a tí, ktorí ho prerušili obnoviť.

zdroj: brightside.me

Chod hore